Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes via hekwerk-specialisten is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag.
  direct offertes aanvragen

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren? 
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Gaat u niet met een hekwerk specialist in zee?
Laat het dan even weten aan dit bedrijf. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel hekwerk specialisten ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes vanuit de regio waar u offertes heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere hekwerk specialisten maar nog niets ontvangen. Wat nu?
De hekwerk specialisten hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? Hekwerk-specialisten stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere hekwerk leveranciers bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de door u geselecteerde hekwerk specialisten. Hekwerk- specialisten garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Probeer u persoonlijke wensen en voorkeuren op het gebied van hekwerk tijdens de offertes aanvraag zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Op deze manier krijgt u altijd offertes op maat toegestuurd.

Uit welk materiaal moet mijn sierhekwerk vervaardigd zijn zodat het weinig onderhoud nodig heeft?
Om de levensduur van uw sierhekwerk te vergroten en om zo min mogelijk last te ondervinden van roest is het van belang om uw hekwerk thermisch te laten verzinken. Ook poedercoaten zorgt voor een betere bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Ik wil gaashekwerk in mijn weide plaatsen, kan dit ook onder stroom staan?
Er zijn speciale weidenetten of schapennetten die u hiervoor kunt gebruiken, uiteraard kunnen deze door middel van een stroomvoorziening ook onder stroom staan. U moet wel even checken bij uw leverancier of hij dit ook levert.

Kan ik ook zelf mijn houten hekwerk impregneren?
U kunt het inderdaad zelf doen, maar wij raden u aan om het te laten verzorgen door uw leverancier. Wanneer u het namelijk zelf doet, zal dat minder effectief zijn dan wanneer uw leverancier uw houten hekwerk onder druk impregneert. Onder druk zuigt het hout het impregneermiddel namelijk op en wordt elk hoekje en gaatje geïmpregneerd.

Hoelang blijft geïmpregneerde hout onaangetast?
Dat is afhankelijk van de impregneer methode. Wanneer het onder druk gebeurt, krijgt u het beste resultaat en vaak ook een garantie van 10 jaar onder het KOMO keurmerk.

Vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen