Gaashekwerk

Of u nu een weiland, schoolplein of industrieterrein wilt afbakenen, het gebruiken van gaashekwerk is hiervoor veruit de beste keus. Gaashekwerk kan op verschillende ondergronden geplaatst worden: snel, gemakkelijk en goedkoop.   Gaashekwerk

Het toepassen van gaashekwerk biedt u nog meer voordeel. Het materiaal is zeer flexibel waardoor u bijvoorbeeld zelf de hoogte, breedte en draaddikte kunt bepalen. Het systeem is op meerdere plekken inzetbaar en sluit naadloos aan op andere hekwerken.

gaas

Afwerking voor extra stevigheid
U kunt ervoor kiezen om uw gaashekwerk te laten afwerken met een horizontale buis aan de bovenkant. Dit zorgt voor extra stevigheid. Ook kunt u ervoor kiezen om prikkeldraad aan het gaaswerk toe te voegen. Zo voorkomt u dat mensen over uw hekwerk klimmen. Een coating zorgt ervoor dat uw hekwerk roestvrij blijft en kan eventueel ook een kleur aan uw hekwerk toevoegen. Als u liever geen inkijk heeft kunt u een groene muur creƫren door een klimplant in uw hekwerk te verwerken.

Diervriendelijk
U kunt gaashekwerk ook gebruiken als afrastering van uw dieren, geef dan wel aan om wat voor dieren het gaat zodat u passend advies kunt krijgen over onder meer materiaal en afmetingen.

Ervaringen van andere bezoekers

Het beste aanbod snel gevonden
"Gaashekwerk is snel opgezet en relatief goedkoop. Ik heb wat prijsopgaven opgevraagd bij jullie. Het selecteren van het beste aanbod wordt zo wel heel gemakkelijk!"
Toegevoegd: D. Heemskerk uit Den Haag
Waardering: 8.5/10 Rating starRating starRating starRating star

Goede kwaliteit voor een goede prijs
"Om er zeker van te zijn dat ik hekwerk aanschaf van goede kwaliteit voor een evenzo goede prijs heb ik wat prijsopgaven opgevraagd bij deze website. Ik denk dat het wel goed gaat komen met dat hekwerk."
Toegevoegd: G. Bever uit Oosterhout
Waardering: 7.5/10 Rating starRating starRating starRating half star

Veelgestelde vragen

Kan ik met gaashekwerk ook een voetbalkooi maken?
Doordat gaas gemakkelijk uit zijn vorm gebogen kan worden wordt er voor een voetbalkooi doorgaans dubbelstaafmat hekwerk gebruikt, dit is betaalbaar en stevig.

Ik wil gaashekwerk in mijn weide plaatsen, kan dit ook onder stroom staan?
Er zijn speciale weidenetten of schapennetten die u hiervoor kunt gebruiken, uiteraard kunnen deze door middel van een stroomvoorziening ook onder stroom staan. U moet wel even checken bij uw leverancier of hij dit ook levert.

Wij proberen het aanvragen van offertes voor u als gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Toch kunt u altijd nog met vragen zitten over deze service. Voor meer antwoorden op uw vragen leest u meer bij de 'veel gestelde vragen'.

Voordelen van een sierhekwerk

  • Snel en goedkoop geplaatst
  • Flexibel inzetbaar

Lees onderstaand meer over de diensten van hekwerk leveranciers:

Weet u al welk hekwerk u wilt laten plaatsen? Vraag hier direct gratis offertes aan voor plaatsing van het door u gewenste hekwerk.

En wilt u graag participeren op deze website? Vul dan snel het formulier in, zodat een van onze medewerkers contact met u kan opnemen: ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen